Nu este nimic , cea albastra este a unui director al unui service , varul meu stiind ca mie imi plac , a fotografiat-o , Este un model mai special din cauza bordului? Am mai vazut acum ceva timp intr-o curte una visinie avea pe caroserie nr ca la raliu , in loc de nr pe fata scria KAFER ,tot bord ca acesta avea . era pe platforma imi pare rau ca nu am pozat-o , acum nu mai este , este doar una alba in fata unui garaj, cealalta am pozat-o cand ma duceam la scoala .Am sa mai fac poze daca iti plac broscutele.
da, imi plac broscutele. voiam sa vad bordul pentru a vedea ceasurile.
nu e un model special de broasca. speciale sunt broastele cu geam oval in spate sau chiar mai mult, cele cu 2 geamuri pe spate.
_______________________________________ -
abarth_mcm Top poster Din: buzau-bucuresti
Postari: 5393
WOW..ce frumos e 850-ul acela..Nu stiu exact, dar acum cativa ani am vazut un Fiat asemanator(aceeasi culoare si tot modelul Super) care era al unui politist din sectorul 3...sa fie aceeasi masina?Avea vopseaua originala....
_______________________________________ Fiat 600D (alb) -------------------1965 Fiat 850 (gri)----------------------1966 vehicul istoric Fiat 1800B (alb)-------------------1967 Fiat 1800B (alb).......................1967 vehicul istoric Fiat 1800B (albastru)-------------1966 vehicul istoric Dacia 1100 (verde 57)------------1971 vehicul istoric Citroen BX 19RD Break (rosu)--- 1986 vehicul istoric
ummm...televizoare in scaune? faruri, roti, si bara diferite? distante mari intre panouri? oricum, ca replica, e frumusica. un 356, totusi, inca avem sa vedem in Romania!
are mai multe ciudatenii masina. in poze mai clare s-ar vedea diferentele clare fata de un porsche 356. in primul rand, e mai inalta decat un 356 veritabil.
Si interiorul, fotografiat in conditii de penumbra doar cu lumina blitz-ului. Masina este intr-o stare impecabila, are cauciucuri Victoria, atat de noi incat nici tepii de pe marginea cauciucurilor nu sunt inca tociti! Oricine ar fi proprietarul "Bijuteriei", sincere felicitari! Tare as vrea sa imi aduca aminte de anii tineretii si sa mai merg macar 10 km cu asa un 850, asa cum era si al meu odata...
Frumuseti surprinse in trafic – poza de Doctoru, in Classic corner · 24.8KB
Arata fff bine...absolut superba.. Am si eu o intrebare?Sigur e vopseaua ei?Eu nu cred.Zic asta deoarece din cate stiu in romania NU au fost aduse Fiat 850 de culoare rosie...doar modelul Super(care au venit putine...maj aduse in anii '70)..iar asta nu e Super dupa culoarea bordului si a semnalizatoarelor.
_______________________________________ Fiat 600D (alb) -------------------1965 Fiat 850 (gri)----------------------1966 vehicul istoric Fiat 1800B (alb)-------------------1967 Fiat 1800B (alb).......................1967 vehicul istoric Fiat 1800B (albastru)-------------1966 vehicul istoric Dacia 1100 (verde 57)------------1971 vehicul istoric Citroen BX 19RD Break (rosu)--- 1986 vehicul istoric
Cum sa nu existe varianta Super??????? Cele care au frana cu saboti autoreglabili(nu toate insa), buson rezervor cu filet, semnale fata portocalii, manere usi cu buton, bord negru(dar numai carcasa si planseul..in rest e ca normalul)..si cam atata..dar au jante pe 12 "nu pe 13 ca specialul ...NU au frane pe disc...se numesc FIAT 850 SUPER. Garantat iti zic pentru ca am avut vreo doua...oricum, si pe cartea de identitate imi scria la ambele FIAT 850 SUPER..cu toate ca nu e un motiv dupa care sa ma iau.. Ma iau pt ca asa scria in manualul lor de intretinere...si nu cred ca acolo scrie gresit. Cred ca toate Fiat-urile 850 Super sunt dupa 1970 fabricate...nu stiu sigur asta.. Ca obs..maj Fiat-urilor Super au piese Bosch pe ele in loc de Magnetti Marelli...delcou..bobina..electromotor...Mai difera butonul de la portbagaj care e in forma de triunghi...mai sunt si alte chestii dar nu mi le amintesc.. Sa NU se faca confuzia intre SUPER si SPECIAL. Stiu f bine la ce ma refer.