Fiat Forum Romania
forumul fiat pentru posesori si admiratori
Lista Forumurilor Pe Tematici
Fiat Forum Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FIAT FORUM ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Bby67 pe Simpatie.ro
Femeie
19 ani
Bucuresti
cauta Barbat
19 - 70 ani
Fiat Forum Romania / Discutii libere / Floricele de rugina Moderat de Adrian, citroends21, coupe
Autor
Mesaj Pagini: 1
borkanel
Membru

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 32
La titiul meu de fiecare data cand observam o pata de rugina o rezolvam,ok...dar cum ramane cu floricelele acelea de rugina.
Au aparut datorita faptului ca tinichigiul dinainte nu a facut treaba buna ? E rugina din interior spre exterior ? Cum o pot rezolva ? imi e frica sa nu incep as curat acolo si hatz da dau de o gaurica.


_______________________________________
Lada 1500

pus acum 16 ani
   
citroends21
Moderator

Din: Daneş
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 4391
despre ce masina e vorba? pune poze

_______________________________________
-

pus acum 16 ani
   
Dacia1100
Top poster

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 772
In general rugina nu infloreste deagaba, asta e clar, si asta e valabila la orice masina.  Cel mai probabil ai sa dai de o gaurice....daca ai ghinion. Daca ai o urma de noroc o sa constati ca a crapat stratul( sau straturile) de chit.  In general daca tinichigiul sau cel care a pregatit masina de vopsitorie a dat un singur strat mai gros de chit, ala o sa crape in maxim cateva luni, daca nu si mai putin.

Eu zic sa cureti zona respectiva, chiar si imprejurimi...sa chituiesti in 1-2 straturi mai subtiri, finisezi frumos, apoi vopsesti zona respectiva.. Pentru satisfactie totala, la sfarsit aplici si putin polish cu granulatie mica, usor si discret, pana iese la nuanta.  Ai grija unde faci reparatia, este posibil sa necesite mai multa suprafata de vopsit (daca e in mijlocul aripii..iti dai seama ca tre` sa vopsesti toata aripa, sper ca intelegi ce vreau sa spun) 

LE: sa nu cumva sa te apuci pe vremea asta sa faci asa ceva afara....n-ai nici o sansa sa iasa calumea in timp.  chitul nu se aplica in conditii de siguranta si fiabilitate, decat de la 10-15 *C in sus (eventual daca ai posibilitatea de a efectua operatiile astea in garaj cat de cat mai cald)

Bafta, si sa ne tii la curent

Modificat de Dacia1100 (acum 16 ani)


_______________________________________
Fiat 850 - 1967
Fiat 850 Special - 1968
Lada 1500 - 1980 (istorica)
Daewoo Tico -1999
Renault megane estate - 2007
Mitsubishi Pajero Sport - 2004

pus acum 16 ani
   
borkanel
Membru

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 32
Din pacate poze nu pot sa fac.
Am o floricica mica inca de cand am luat masina si acu s-a mai extins un pic dar au mai aparut si pe alta usa. De crapat nu e crapat nimic si masina nu cred ca are chit (decat intr-o singur portiune unde e alta treaba)....ma gandeam ca de la condensul din interiorul usii au aparut.
Spre norocul meu am apasat pe o o floricea si nu pare sa fie gaura deci pot sa ma apuc ca o curat fara probleme....evident nu pe vremea asta da' ma sacaie f mult aceste mici hibe si faptul ca nu-mi permit sa vopsesc toata usa si nici carpita as vrea sa o vad 


_______________________________________
Lada 1500

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la