Fiat Forum Romania
forumul fiat pentru posesori si admiratori
Lista Forumurilor Pe Tematici
Fiat Forum Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FIAT FORUM ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
deea_printesa pe Simpatie.ro
Femeie
24 ani
Dolj
cauta Barbat
24 - 48 ani
Fiat Forum Romania / Anunturi / Anvelope vara noi Moderat de Adrian, citroends21, coupe
Autor
Mesaj Pagini: 1
anveloshop1
Membru

Inregistrat: acum 6 ani
Postari: 18
Anvelopele de vara sunt necesare pentru un condus sigur si lipsit de evenimente. Este important sa va montati un set de cauciucuri de vara dupa ce temperatura medie creste peste pragul de 7 grade celsius. Dupa acel prag termic, anvelopele de iarna nu mai sunt sigure iar performanta lor are de suferit. Multi soferi evita schimbarea, motivand ca nu sunt dezavantaje in folosirea unor cauciucuri de iarna vara, insa sunt studii inteprinse care demonstreaza contrariul.

Anvelopele se uzeaza mai intens iar performanta oferita este scazuta considerabil. Este important sa tineti cont ca setul de cauciucuri este singurul si cel mai important contact pe care masina il are cu asfaltul, prin urmare starea si calitatea lor are o influenta majorta asupra bunei functionari a masinii.

Este recomandat sa investigati starea anvelopelor inainte de montarea lor pe masina, pentru a fi sigur ca nu au galme, rupturi sau deformari inainte de montajul pe masina. Daca sunteti pusi in situatia de a cumpara un nou set de anvelope, este mai avantajos sa optati pentru achizitia de anvelope online.


_______________________________________
Magazin anvelope si jante

pus acum 5 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la