Fiat Forum Romania
forumul fiat pentru posesori si admiratori
Lista Forumurilor Pe Tematici
Fiat Forum Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FIAT FORUM ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Anna281
Femeie
25 ani
Iasi
cauta Barbat
25 - 44 ani
Fiat Forum Romania / Tehnic / Fiat stilo 1.6 16V - 2002 - Cer o parere Moderat de Adrian, citroends21, coupe
Autor
Mesaj Pagini: 1
uchiha266
Membru nou

Inregistrat: acum 5 ani
Postari: 1
Salutare tuturor

Am achizitionat de curand o diva...mai exact un stilo 1.6 16V din 2002. Desi totul est in regula la ea totusi are o problema. Dupa cumparare la o saptamana mi-a aparut martorul check engine si cu OBD-ul mi-a dat eroare la sensorul MAP. Masina are o mica variatie in relanti ...daca motorul este rece 1000+ turatii dupa care scade si fluctueaza 50 - 100 de turatii.
Dar nu asta e problema. Uneori cand calc ambreajul sa o las pe liber imi moare motorul si desi porneste la prima cheie este destul de enervant ...mai ales in sense giratorii unde iti primesti carne pentru urmatorii 2 3 ani. Cand temperatura motorului ajunge la 90 - 100 de grade masina nu mai face nicio problema.
Deci ca si rezumat *mica fluctuatie la relanti si daca motorul este rece de tot ...mai si moare si uneori se opeste cand nu a ajuns la temperatura optima.

La obd imi arata codul P0105- Manifold Absolute Preassure / Barometric Pressure Circuit. SENZORUL MAP a fost schimbat integral. Ceva idei ?

Multumesc
Cu stima.


pus acum 5 ani
   
TIBONE
Membru nou

Inregistrat: acum 5 ani
Postari: 1
stie cineva de ce palpaie bordul la un stilo 1.6 16v dupa ce este inchisa masina din telecomanda?

pus acum 5 ani
   
Vomirco
Membru nou

Inregistrat: acum 3 ani
Postari: 1
Buna.Ieri am venit de la lucru si nu am mai pornit masina pina azi.Azi cind am vrut sa o pornesc,nimic.In bord,probleme ABS, EBD si ESP si lost connection.Nu invirte,nu nimic.Bateria este noua,are o luna.Nu stiu ce sa-i fac.Putin ajutor va rog

pus acum 3 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la