Fiat Forum Romania
forumul fiat pentru posesori si admiratori
Lista Forumurilor Pe Tematici
Fiat Forum Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FIAT FORUM ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
ubytzika_senzuala Profile
Femeie
22 ani
Vrancea
cauta Barbat
22 - 45 ani
Fiat Forum Romania / Discutii libere / MSClassicDays.ro Moderat de Adrian, citroends21, coupe
Autor
Mesaj Pagini: 1
l_robka
Membru

Inregistrat: acum 12 ani
Postari: 29
Invitatie

Comori ascunse, mașini de epocă, atmosferă retro, eleganță și stil: toate
la un loc īn cadrul evenimentului internațional organizat de ClassicCarClub.ro īn perioada 4-7 iunie 2015, la Tārgu Mureș.

Vă invităm cu drag la MSClassicDays organizat la Tārgu Mureș īn perioada 4-7 iunie 2015.

La evenimentul internațional organizat de Classic Car Club Mureș, Retromobil Club Romānia, Primăria Tārgu Mureș și Consiliul Județean Mureș, alături de participanții din Romānia și-au confirmat deja prezența participanți din Austria, Belgia, Serbia și Ungaria.
Cu ocazia evenimentului ce aduce atmosfera anilor de la īnceputurile automobilismului, vor fi organizate raliuri de regularitate, expoziții, workshopuri, alături de programe pentru cei mai mici pasionați de mașini de epocă dar și surprize pentru toți participanții.

Īn cadrul expoziției Classic Show, īntr-un spațiu expozițional special amenajat cu un aer elegant de salon vor fi expuse mașini și motociclete de mare valoare. Muzică de epocă, gazde īmbrăcate īn costume de epocă si obiecte retro vor crea o atmosferă nostalgică din acea perioadă. Expoziția
va fi deschisă publicului īn perioada 5-7 iunie 2015.

Īn paralel cu aceasta se va desfășura raliul de regularitate Castel Classic RALLY, organizat pe o distanță de cca 200 km, pe parcursul căruia se va vizita īntr-o etapă de noapte orașul Tārgu Mureș și cetatea medievală, iar a doua zi 4 edificii medievale vor găzdui pasionații mașinilor de epocă īntr-o cursă inedită: biserica fortificată din Biertan, cetatea medievală din Sighișoara și castelul de la Dumbrăveni.

Workshopuri interesante pe tema automobilelor de epocă vor avea loc vineri, 5 iunie, la Casa de Cultură Mihai Eminescu, unde va fi prezentată viața cluburilor de mașini de epocă, raliurile de regularitate cu mașini de epocă, dar și detalii despre restaurarea mașinilor.

Tot īn cadrul programului zilelor MSClassicDays se pot viziona filme cu mașini de epocă la cinema, precum și exponatele a două expoziții tematice interesante: Expoziția Foto Oldtimeri și Castele și Expoziția Galamb József și modelul Ford-T.

Vizitatorii se pot odihni la terasele și īn spațiile oferite de Parcul Municipal din Tārgu Mureș. Nu am uitat nici de distracția copiilor, la fața locului se află un teren de joacă și va fi organizat și colțul
copiilor numit: Kid's Corner.

Mai multe informații despre eveniment găsiți pe pagina oficială, tot aici vă puteți īnscrie pentru participare la expoziția Classic Show și la raliul Castel Classic RALLY.

Vă așteptăm cu drag!

ascunse, retro, și stil: toatela loc cadrul organizat perioada 4-7 iunie 2015, tārgu drag

50.4KB


pus acum 9 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la