Fiat Forum Romania
forumul fiat pentru posesori si admiratori
Lista Forumurilor Pe Tematici
Fiat Forum Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FIAT FORUM ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angel_jo pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 72 ani
Fiat Forum Romania / Tehnic / Probleme cu presiunea la ulei Moderat de Adrian, citroends21, coupe
Autor
Mesaj Pagini: 1
adishor
Membru avansat

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 152
Problemele au inceput acu vreo 3 sapt...incepea sa imi palpaie becul la ulei la relanti (la inceput f putzin si dupa ce mergeam cu masina mult) ..le-am pus pe seama incalzirii motorului. In continuare probleme s-au agravat ..adica incepea sa palapaie becul f repede la relanti (dupa max 3-4 km de mers cu masina si la 12-1 noaptea cand nu e aglomeratzie si e f frig). Daca continuam sa merg ... la un moment se oprea motorul si nu mai pornea sub nici o forma. Daca lasam masina sa se raceasca ... pornea si reuseam sa plec dar cu aceleasi simptome. Punand totul pe seama incalzirii excesive a motorului am pus sonda si ceas de apa de Dacie.Rezultatele au fost surprinzatoare la 55* C becul la ulei incepe sa palpaie.De ce dracu numai  Dumnezeul fikatilor stie .. sau poate unul dintre voi. Ideea este c anu e din cauza racirii cum mai toti mi-au spus... motorul nu fierbe ..se raceste bine (radiator curatzel), table dedesubt etc. Oricum la 55*C nu e cald ... Chiar cand s-a oprit nu a fiert motorul ... nu as putea sa va spun ce temp avea atunci pt ca nu pusesem sonda si ceasul. Ce as putea sa fac ?

_______________________________________
YM id : adisormm
Tel : 0724 841 148

pus acum 17 ani
   
DOLO
Membru special

Din: Resita
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 246
Eu cred ca ar fi 3 cauze
1-un ulei care si-a pierdut propietatile
2-Alta linie-semicuzineti
3-pompa de ulei
Schimba uleiul dupa ce in prealabil speli motorul in interior cu o solutie de spalare,desfa capacul de la filtrul centrifugal si curata-l,pune un ulei nou si un aditiv.Daca simptomele persista.....vezi de semicuzineti Se aude cumva o bataie in motor la rece si la trecerea de la un regim de turatie mare la unul mic?


pus acum 17 ani
   
adishor
Membru avansat

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 152
Ms Dolo de raspuns.Uleiul este Mol 15W40 si are 3-500 de km.Benzina nu cred ca a intrat in el.Mai aveam un motor am dat pompa jos am desfacut-o curatat-o frumos si maine dc am timp si e vremea frumoasa o sa o schimb.Cu ocazia asta ma uit si la ulei.Dar nu cred sa aiba ceva.Dc sunt cuzinetii asta e ... iarna asta o sa am motor cota 0 ..deci nu are rost sa ma complic.

_______________________________________
YM id : adisormm
Tel : 0724 841 148

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la