Fiat Forum Romania
forumul fiat pentru posesori si admiratori
Lista Forumurilor Pe Tematici
Fiat Forum Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FIAT FORUM ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
angelika29 pe Simpatie.ro
Femeie
19 ani
Arges
cauta Barbat
19 - 80 ani
Fiat Forum Romania / Club Fiat 1300&1500 / diametre jicloare - cine le stie , multumesc! Moderat de citroends21
Autor
Mesaj Pagini: 1
dex0906
Membru special

Din: brasov
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 201
va salut ,

Am nevoie de ajutor de la cineva cu un fiat 1300 cu carburatorul original , sau un manual bun ..

Am avut probleme cu carburatoru SOLEX 34 PAIA2 la fiat .. in cele din urma  i-am dat de cap schimband un jiclor  de la difuzorul din primul corp ; pe cel cu care mergea prost scria T125 , pe cel pus de mine cu care merge  bine scrie T200 (luat dintr-un alt carburator car enu stiu pe ce masina era) .

Carburatorul a fost scimbat , nu e cel din fabrica de pe masina, si cred ca un mecanic nu a tinut cont de  jicloare.

Daca ma poate ajuta cineva .. e nevoie de scos doar filtru de aer si se vad cele 2 jicloare din difuzorul primar si secundar , sa-mi zica ce scrie pe ele , sau toate jicloarele - dintr-un manual ,  ... Multumesc anticipat !


pus acum 11 ani
   
gherghin nicolae
Top poster

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 603
Postez aici citeva imagini din doua carti originale despre intretinerea mai multor tipuri de Fiat , printre care si Fiat 500 , Fiat 600 , Fiat 1100 , Fiat 1300-1500 , Fiat 1500-1800-2100-2300 .
Am pus accent pe informatii cu si despre carburatoare , mai ales cele de Fiat 1300 .
Daca veti gasi in pozele postate carburatorul dvs , atunci sa-mi spuneti in care poza este , si o sa incerc sa va fac alta poza mai de calitate , cu lumina mai multa.
Precizez ca nu am gasit exact carburatorul indicat de dvs , cine stie poate ati gresit dvs numarul care este scris pe corpul carburatorului , insa mie nu-mi scrie nimic in cele doua carti despre acest carburator . Una dintre carti este chiar manualul (nomenclatorul ) pieselor de schimb pentru FIAT 1300-1500 , arata in carte absolut tot in cel mai mic detaliu , pina si cel mai mic surub sau capat de cablu (mufa care vine atasata la cablu ) .
Poate sa fie de folos mai multor posesori de Fiat -uri , caz in care ii rog sa-mi spuna (sa ma intrebe ) daca doresc vre-un detaliu anume despre orice piesa sau modalitate de montaj al vre-unui subansamblu . Aceste carti sint foarte utile si le recomand (daca aveti posibilitatea sa le cumparati ) oricui detine un Fiat .Posibil sa existe si pe internet variante care sa poata fi copiate , va spun ca sint detalii folositoare .

Poze :
Fiat_



Fiat_uri_diverse







 

diametre jicloare cine stie multumesc! postez aici citeva imagini din doua carti originale despre

25KB


pus acum 11 ani
   
dex0906
Membru special

Din: brasov
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 201
salut ..  ms mult ,

vad ca difera carburatoarele de modelul meu , se pare ca au fost mai multe montate , si weber si solex .
  - eu l-am gasit pe al meu  intr-un Owners Workshop Manual (editura Velocepress)  , in manualul asta imi apare carburatorul asta cu schema lui .. dar nu am diametrele din pacate la jicloare .. e mai sumar manualul .

am dat totusi pe internet de ceva date la carburator - dar montat pe fiat1600 .. jiclere de 1.7 si 2 mm - pentru primul si al 2-lea corp ,


nu stiu daca or fi la fel la 1300 ..


pus acum 11 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la