Fiat Forum Romania
forumul fiat pentru posesori si admiratori
Lista Forumurilor Pe Tematici
Fiat Forum Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FIAT FORUM ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
loryci_2006 pe Simpatie.ro
Femeie
21 ani
Bucuresti
cauta Barbat
21 - 49 ani
Fiat Forum Romania / Anunturi / Problema: User-ul Mac Moderat de Adrian, citroends21, coupe
Autor
Mesaj Pagini: 1
Ciumonk
Moderator

Din: Oradea
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 859
Dupa cum stiti,acest distins domn a avut un comportament "exemplar" in timpul sederii lui aici pe forum.Mihai i-a dat ban in urma discutiei aprinse cu  AUTOMOBILIA,si dupa asta a inceput toata harababura cu forum-ul.

Mac si-a cerut scuze de la AUTOMOBILIA dar eu consider ca oricine isi poate cere scuze dupa ce faptele s-au petrecut.

Sunteti de acord sa-l primim inapoi pe aceste meleaguri sau il radem de pe fata pamantu...aahh forum-ului?

Inca o problema:exista multi useri care si-au creat cont acum un an si au 0 postari.Ce sa fac cu ei?Pastrez,rad?Unii au spus sa rad,dar trebuie sa stiu parerea majoritatii active.


_______________________________________
`70 500 F
`64,`65 600

pus acum 17 ani
   
george-bogdan
Top poster

Din: bucuresti
Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 1731
aaah , userul mac si harababura ... subiect dificil dar totusi sa sparg eu gheata .

desi sunt relativ nou imi voi expune parerea . eu zic ca e impartiala si sper sa ma exprim coerent sa nu se inteleaga ca tin partea unuia sau a altuia .

ambii useri sunt vechi pe forum , inseamna ca au simpatizat ideea de forum , nu s-au injurat doi membrii noi . eu zic ca amandoi au avut ceva in acea zi , au fost pusi pe cearta , au venit cu "capsa pusa" pe forum , automobilia avea dreptate ca l-a "apostrafat" pe mac insa cred ca a avut o reactie prea violenta . eu nu consider "bijnitar" un cuvant foarte urat , insa fiecare intelege intr-un fel sau altul un cuvant . dupa parerea mea jignirile nesimtit si bijnitar sunt pe acelasi plan , nu mi se pare nici una o ofensa grava , eu nu m-as fi suparat asa de rau .

scandalul a fost , s-a sters , este pacat insa ca din cauza scandalului au cedat oamenii care nu isi doreau decat bun-simt pe acest forum. (mihai)
parerea mea este ca si mac poate fi reprimit daca se comporta frumos si daca considera incidentul regretabil, cere scuze forumului public si promite ca nu se mai intampla , cred ca merita a doua sansa INSA cred ca revenirea unuia dintre cei doi protagonisti nu este buna fara revenirea celuilalt .
       Eu consider ca se poate uita incidentul atat timp cat cei doi useri o doresc si revin inapoi la locurile lor . REPET , parerea mea IMPARTIALA (pe mac nu il cunosc , automobilia a fost primitor la Borsec si nu a facut diferenta intre membri clubului si mine care nu sunt membru) . EU NU DORESC INAPOI UN USER SAU ALTUL DIN CEI DOI CI PE AMANDOI SAU PE NCI UNUL . SINGURUL USER CARE LIPSESTE CU ADEVARAT ESTE MIHAI .


iar pe viitor cearta sa se poarte pe privat mesage

Modificat de george-bogdan (acum 17 ani)


pus acum 17 ani
   
bAndrei
Top poster

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 1162
Corect. Amandoi pot fi primiti insa pe viitor sa se stie ca omul are dreptul doar la inca o sansa. Sunt unii implicati care teoretic si-au irosit sansa si sunt inca aici..nedati afara. Ideea e ca la urmatoarea abatere a lui Mac va fi exclus definitiv si irevocabil, dar sunt de parere ca nu iese foc fara fum sau cel putin nu se intretine fara ajutor uman caz Automobilia, iar la o recidiva va trebui si el avertizat si la repetare exmatriculat. Prin asta vreau sa spun ca sa nu se mai accepte insulte de la nimeni indiferent de ce gasesti la numele lui daca il bagi pe Google...In alta ordine de idei io as vrea sa reusim cumva sa il facem sa revina si pe Automobilia si pe Mihai si sa mergem mai departe in vechea formula alaturi ce eventuali noi veniti.Merci

_______________________________________
1961 Opel Rekord P2 Sedan 1700cc + (1962 Opel Rekord P2 Coach 1700cc de piese)
1972 Opel Rekord C Coach 1900cc
2006 Opel Astra Classic Sedan 1,4 Twinport 16v

pus acum 17 ani
   
Tdr
Membru de onoare

Din: Brasov
Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 415
cred ca prima intrebare este daca vor sa intre din nou pe forum...

_______________________________________
Don't drink and drift !!!

pus acum 17 ani
   
AUTOMOBILIA
Top poster

Inregistrat: acum 19 ani
Postari: 2026
Cred ca am fost destul de clar, nu voi mai posta pe forum decat chestiuni legate de evenimente, ca sa va tin la curent, daca va intereseaza, dupa cum observati am postat deja informarea ref evenimentul de maine. Am acceptat scuzele lui Mac mai departe va priveste ce faceti. Omul a recunoscut ca e stresat si nervos din cauza serviciului, la mine supararea tine zece minute, eu i-am dat ban , acum nu mai sunt moderator, deci procedati cum vreti. Am sa procedez ca si in cazut forumului de M-uri dtrn.ro, mi-am sters porturile si o sa dau in schimb un nou site care sper ca o sa va placa. REZULTATUL IN CAZUL M-URILOR A FOST UNUL POZITIV, SPER SA REPETAM ISPRAVA. Referitor la google si alte probleme vroiam doar sa sublineiz faptul ca uneori anumiti forumusti, nu numai MAC , ISI IAU PREA MARE VITEZA, e bine sa fim mai modesti si sa avem un respect reciproc. Personal m-am plictisit sa fiu o tinta si o sa ma limitez sa comunic prin modalitatile stiute, evenimente, articole, site-uri sau ori de cate ori o sa avem ocazia sa ne intalnim.
Numai bine si succese in continuare va doresc !

Modificat de AUTOMOBILIA (acum 17 ani)


_______________________________________


pus acum 17 ani
   
twingo
Membru nou

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 7
Eu zic sa stergem userii care in 5-6  luni maxim nu au nici un topic. Asa e normal..sa facem curatenie...

Sunt nou aici dar cred ca ar fi necesar...oamenii isi mai schimba masinile


pus acum 17 ani
   
usordegasit
Membru de onoare

Din: ploiesti
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 421
Aci merge replica unui clasic in viatza , Razvan Lucescu , catre primarul din Targu Jiu parca ... 

_______________________________________
wartburg 311

pus acum 17 ani
   
ritmotuning
Membru

Din: TIMISOARA
Inregistrat: acum 18 ani
Postari: 99
Imi permit sa imi dau si eu cu parerea, in viata sunt adeptul zicalei Cu pardonul omori omul, daca vreti sa va respecte cineva si aici ma refer la admini puteti fi putin mai duri, nu ca sunt rau dar nu i-as primi in locul vostru lasa-i pe toti sa zica ca aia de pe fiat forum sunt rai ca nu stiu ce si credeti-ma ca o sa vina doar cei cu fiaturi sau chiar si cei cu alte masini care au si vor sa afle raspunsuri la intrebarile lor. In legatura cu suspendarea userilor care nu au mai avut activitate de ceva vreme zic eu sa ii mai lasati putin ca poate a intervenit ceva in viata lor cotidiana si chiar nu au si nu mai pot intra o perioada. Cu stima Cornel 

pus acum 17 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la