Fiat Forum Romania
forumul fiat pentru posesori si admiratori
Lista Forumurilor Pe Tematici
Fiat Forum Romania | Reguli | Inregistrare | Login

POZE FIAT FORUM ROMANIA

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
blacksilk din Buzau
Femeie
23 ani
Buzau
cauta Barbat
23 - 45 ani
Fiat Forum Romania / Discutii libere / angajare restaurator Moderat de Adrian, citroends21, coupe
Autor
Mesaj Pagini: 1
retroservice
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3
Se cauta restaurator masini istorice pt. angajare in Bucuresti.Necesar :cunostinte si indeminare deosebita pentru lucrari tinichigerie,mecanica,reconditionari piese.Preferabil persoana pasionata.Salariu deosebit pe lucrare.De folos experienta anterioara in domeniu sau proba de lucru.

pus acum 13 ani
   
autom
Membru de baza

Inregistrat: acum 17 ani
Postari: 146
Sper sa fie intr-un ceas bun si sa mearga initiativa. Poate, in viitor, oferiti pe langa postul fulltime si ceva parttime. M-ar interesa asa ceva. Daca aveti nevoie de parte electrica, chiar as fi interesat.

Success      


_______________________________________
"...Asadar pompierul nu alege sa salveze omul bun, in detrimentul omului rau, asadar pompierul se arunca in flacari, riscandu-si viata, pentru a salva in egala masura un criminal sau un sfant. O sa spuneti ca pompierul nu cunoaste mai inainte identitatea victimei, ca urmare este nevoit sa salveze pe toata lumea. Pai asta isi si propune pompierul, sa salveze pe toata lumea!"

pus acum 13 ani
   
fiatsport99
Membru avansat

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 180
fara vopsitorie ?

Modificat de fiatsport99 (acum 13 ani)


pus acum 13 ani
   
retroservice
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3
Da,fara vopsitorie.Se face separat la un cuptor performant.

pus acum 13 ani
   
panteraroz
Membru

Inregistrat: acum 14 ani
Postari: 17
Daca-mi permiteti o parere:tinichigiu (artist,sculptorii lucreaza si cu tabla incalzita sau sudata,toarna bronz,fonta etc), mecanic (cunoaste foarte bine metalele care se "freaca "intr-un motor sau care interactioneaza intr-un mecanism,poate reconstitui mental un proces mecanic pentru a-l reconstrui uneori de la cap la coada nu numai pe hartie,ci la propriu,ca sa se"invarta",stie sa lucreze intr-un loc,fara sa se observe ca s-a intervenit in locul cu pricina),cunoscator al timpurilor din care vine obiectul asupra caruia isi exercita actiunea (intentionat omit cuvantul "cultura".Mai pun o intrebare si promit ca ma las de obraznicii:pentru ce ar veni acest "one man show"sa lucreze pe teren strain ?...

pus acum 13 ani
   
retroservice
Membru nou

Inregistrat: acum 13 ani
Postari: 3
Este foarte adevarat ca un restaurator de vehicule istorice trebuie sa fie un meserias cu multa rabdare ,cu multe cunostinte tehnice si de prelucrarea metalelor si materialelor.Totusi nu e vorba de un "one man show",el nefiind singur.Intrebarea de la sfarsit nu e obraznica de loc, ci pragmatica.Totusi e posibil ca in Romania sa nu existe niciun pasionat de vehicule istorice care sa lucreze curent acest lucru la serviciu,bine platit si totodata sa poata sa-si restaureze si masina lui in timpul programului.In acest caz anuntul vine prea devreme.

pus acum 13 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la